Kıyafetler, Botlar ve Aksesuarlar

Askeri kıyafetlerin önemli bir parçası olan botlar, dayanıklılığın ve rahatlığın en gerekli olduğu ürünlerdir. Ayakkabı ve bot alımında dikkat edilen birçok özellik mevcuttur. Günümüzde ise bütün istekleri karşılayan ürünler bulmak giderek zorlaşmaktadır. Raff Military Textile, bu sektörde edindiği tecrübelerle askeri üniforma kapsamında en kaliteli ürünlerin üretimini yapmaktadır ve askeri üniforma için gerekli olan bütün malzeme, botlar, ayakkabılar da buna zamanla dâhil olmuştur.

Devamını oku “Kıyafetler, Botlar ve Aksesuarlar”

Üniforma ve Botlar İçin Üretim Koşulları

Askeri tekstil denildiğinde her zaman en kaliteli ve dayanıklı ürünlere ihtiyaç vardır. Yıllardır askeri üniforma vb. ürünlerde güvenilir ve tüm ürünler üzerinde üretim yapan firma bulmak zor olmuştur. Raff Military Textile, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere Afrika ülkeleri, Balkan ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler gibi bölgelerde ihracat yaparak öncü firmalar arasında faaliyet göstermektedir.

Devamını oku “Üniforma ve Botlar İçin Üretim Koşulları”

Üniforma, Tören Kıyafetleri ve Diğer Aksesuarlar

Asker kıyafetleri ve asker malzemeleri tekstil sektöründe en çok önem arz eden ürünlerdir. Her biri en iyi kalite de ve teknik şartnamelere uygun biçimde üretilmelidir. Raff Military Textile, uzun yılların vermiş olduğu tecrübeyle bu sektörde öncü hale gelmiştir. Yenilenen teknoloji ile firmamızda kullanılan makineler de en son teknoloji ile üretilen ürünler sunulmaktadır. En çok dikkat ettiğimiz hususlardan biri ise ürünlerimizin yıllarca kullanılabilir kalite olmasıdır. Kurulduğumuz günden beri kaliteden asla ödün vermeden çalışıyor ve en iyi malzeme arayışımızdan hiç vazgeçmiyoruz.

Devamını oku “Üniforma, Tören Kıyafetleri ve Diğer Aksesuarlar”