Kıyafetler, Botlar ve Aksesuarlar

Askeri kıyafetlerin önemli bir parçası olan botlar, dayanıklılığın ve rahatlığın en gerekli olduğu ürünlerdir. Ayakkabı ve bot alımında dikkat edilen birçok özellik mevcuttur. Günümüzde ise bütün istekleri karşılayan ürünler bulmak giderek zorlaşmaktadır. Raff Military Textile, bu sektörde edindiği tecrübelerle askeri üniforma kapsamında en kaliteli ürünlerin üretimini yapmaktadır ve askeri üniforma için gerekli olan bütün malzeme, botlar, ayakkabılar da buna zamanla dâhil olmuştur.

Botlar, Ayakkabılar ve Terlikler

Askeri bot üretimine başlamakla birlikte bu alanda da ayakkabılar için gerekli bütün teknik şartnameleri uygulamaktayız. Botların sert iklim şartlarında dayanıklı olabilmesi için su geçirmez malzeme ve kaymaz ayakkabı tabanları kullanılır. Bu özelliklerin yanında askerlerin rahatlığına da oldukça önem verilir. Ortopedik tabanlarla uzun süre giyildiğinde bile ayakları tahriş etmemesi ve rahat hissettirmesi amaçlanır.

Sıcak mevsimlerde ise ayağınızı serin tutacak malzemelerden üretilen yazlık modeller üretilmektedir. Bütün ayakkabı ve botlar aynı zamanda güneş ışınlarıyla sürekli temas edeceğinden, renklerinde herhangi bir solma durumunun yaşanmaması gerekir. Üretilen botlar 36 – 47 numara aralığındadır ve istenilen renk ve dokuda üretilebilmektedir. Askeri botla beraber askeri ayakkabı ve terlik üretimi de aynı özellikleri barındıracak şekilde üretilir.

Aksesuarlar ve Üretim Şekilleri

Askeri ürünlerin tümüyle bir noktadan sağlanması için üniformalar ile birlikte bütün askeri aksesuarlar da firmamız tarafından üretilmektedir. Zorlu görevlerin büyük yardımcısı olan askeri yelekler, sırt çantaları, palaskalar, tabanca kılıfı gibi bütün aksesuarları, farklı modellerle birlikte Raff Military Textile’ de bulabilirsiniz. Saydığımız tüm ürünler de tüylenme veya renginde solma gibi durumlar görülmemektedir. Ürettiğimiz her şeyi, ilke edindiğimiz kalitemiz ile üreterek müşterilerimizin ve askerlerin memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

Bu aksesuarlardan bazıları; asker şapkaları, bereleri, kar maskeleri, kelepçeler, palaskalar, askeri sırt çantaları, kasklar ve son olarak ürettiğimiz su mataraları bulunmaktadır. İşlevleri çok önemli olan bu ürünlere, üretimde gerekli tüm özen gösterilmelidir. Bu nedenle ürünlerimizi, teknik şartnameleri temel alarak üretmekteyiz. Anti bakteriyel yapı, pamuk ve polyester karışımı kumaşlar kullanılarak ürünler siparişe hazır hale getirilmektedir. Askeri aksesuarların tamamını yine web sitemizdeki ürünler başlığında inceleyebilirsiniz. Sipariş etmek istediğiniz her ürün için bizimle iletişime geçip daha detaylı bilgi de edinebilirsiniz.