Üniforma & Kıyafetler & Başlıklar

Asker kıyafetleri, polis kıyafetleri gibi birçok üründe uzman çalışma ekibimizle size profesyonel bir üretim sunmaktayız. Siparişiniz ile ilgili her detayı, sizinle birebir konuşarak istekleriniz doğrultusunda hareket ediyoruz ve tam zamanında ürünlerimizin teslimatını sağlıyoruz.

Raff Military textile olarak askeri tekstil alanında ihtiyacınız olan bütün ürünleri, en kaliteli şekilde üretmekteyiz. Askeri üniformalardan başlayıp asker gömleği, asker kazağı, asker parkası, sır çantası, başlığı, uyku tulumu ve asker çadırına kadar tüm ürünleri istediğiniz miktarda ve günler içerisinde sizlere sunuyoruz.

Kaliteli ve insan sağlığını son derece önemseyen üretimiyle Raff tekstil, askeri ürünler konusunda dünyanın birçok yerinde müşteri memnuniyeti sağlamıştır. Böylelikle ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 10002:2004 Müşteri Memnuniyeti Sistemi Sertifikalarının da sahibi olmuştur.

Sadece asker ve polis üniformaları üretiminde bulunmayarak özel teknik üniformaları gibi birçok kurumsal tekstil ürünlerinin de tam teçhizatlı olarak üretimini gerçekleştirmekteyiz. Aradığınız bütün iş elbiseleri örneğin; medikal kıyafetler ve itfaiyeci üniformalarını firmamız aracılığıyla özel taleplerinizle birlikte toptan yaptırmanız mümkündür.

Üniformalar ve Diğer Seçenekler

Üst makalelerde bahsettiğimiz ürünlerimizi, web sitemizi detaylı inceleyerek her birini görsel ve özellik bakımından görüntüleyebilirsiniz. Ürünlerimizin tümü teknik şartnamelere uygun olarak üretilmektedir. Sağlığınıza zarar verecek hiçbir maddeyi içermemekle birlikte pamuk ve filament polyester karışımı kumaşlarla üretimi yapılmaktadır.

Tören Kıyafetleri ve Diğer Resmi Kıyafetler

Askerlerin en özel günlerinden olan törenlerde ise onlara en şık ve kaliteli üniformaları, resmi kıyafetleri istedikleri renk ve materyallerle birlikte üretmekteyiz. Metal düğmeler, farklı apolet seçenekleri gibi özellikler kurumun isteklerine göre yün, ve pamuk kumaşlar kullanarak üretiyoruz. Askeri tören kıyafetleri bayanlar ve baylar için iki farklı şekilde üretilir. Takım içerisinde pantolon, ceket ve başlıkla birlikte satışı yapılmaktadır.

Kamuflaj Üniforma Başlığı

Kamuflaj üniforma için üretilen farklı modellerde başlıklar bulunmaktadır ve bunların hepsi usulüne uygun biçimde üretilmelidir. Rıpstop kumaş, pamuk ve polyester karışımı iplikler, yapımında özellikle tercih edilir. Bu kapsamda hem ayrı hem üniforma ile bütün olarak üretimi sağlanmaktadır. Başlıklar daha önce bahsettiğimiz gibi bütün sağlık ve teknik şartnameler gözetilerek üretilir. Bütün askeri aksesuarları ve başlıkları sitemizin ürünler kategorisinde bulabilirsiniz.