Üniforma, Tören Kıyafetleri ve Diğer Aksesuarlar

Asker kıyafetleri ve asker malzemeleri tekstil sektöründe en çok önem arz eden ürünlerdir. Her biri en iyi kalite de ve teknik şartnamelere uygun biçimde üretilmelidir. Raff Military Textile, uzun yılların vermiş olduğu tecrübeyle bu sektörde öncü hale gelmiştir. Yenilenen teknoloji ile firmamızda kullanılan makineler de en son teknoloji ile üretilen ürünler sunulmaktadır. En çok dikkat ettiğimiz hususlardan biri ise ürünlerimizin yıllarca kullanılabilir kalite olmasıdır. Kurulduğumuz günden beri kaliteden asla ödün vermeden çalışıyor ve en iyi malzeme arayışımızdan hiç vazgeçmiyoruz.

Kıyafet Seçenekleri ve Üniformalar

Askeri ürünler belli başlıklarla ele alınabilir, örneğin; askeri tören kıyafetleri, üniformalar ve kamuflajlar gibi. Bu seçeneklerin dışında firmamız, tüm askeri ekipmanlarında üretimini bizzat yapmaktadır.

Askeri üniformalar, dayanıklılığın belki de en önemli olduğu ürünlerdir. Askerlerin görev yerleri dolayısıyla oluşacak mevsimsel şartlar ve zorlu pozisyonlar temel alınarak üniforma özellikleri geliştirilmelidir. Hem esnek yapıda hem de dayanıklı kumaşlar tercih edilmelidir. Uzun süre giyilecek olan bu ürünlerin aynı zamanda sağlığa herhangi bir zararı bulunmamasına özen gösterilmelidir. Anti bakteriyel olarak üretilen ürünler, birçok dayanıklılık testlerine tabii tutulup bu şekilde üretime geçirilmelidir.

Askeri kıyafet olarak bir de kamuflaj t-shirtler bulunmaktadır. Üniformalar da dikkat edilen tüm özellikler, t-shirtler içinde geçerlidir. Bütün mevsimlerde giyilebilen t-shirtler, her mevsime göre farklı modellerde üretilir bu nedenle kalın kumaşlardan yararlanılır. Tercih edilen kumaşın, güneş ışınlarına teması sonucu, renginin solmamasına da dikkat edilmelidir. Doğru malzeme tercihi ile kaliteli ürünler elde edilmektedir.

Resmi Kıyafetler, Tören Kıyafetleri ve Aksesuarlar

Askeri üniforma ve resmi tören kıyafetlerinde kullanılan kumaşlarımız, öncelikle pamuk daha sonra polikoton, poliviskon ve yündür. Kumaşların dayanıklı ve sağlıklı olmasına ayrıca dikkat edilmektedir.

Polis ve askeri botlar da aynı şekilde dayanıklılığı üst seviyede malzemeler ile üretilir. Bütün gün giyilen bu ürünler, anti bakteriyel özelliklere sahip olduğundan sağlığınıza hiçbir zararı bulunmamaktadır. Ortopedik taban kullanılarak ayak sağlığınız ve rahatlığınız göz önünde bulundurulur. İklim şartlarına bağlı su geçirmezlik ve taban kaymazlığı, ayakkabılarda bulunması gereken özelliklerdir. Kışın kullanıldığı gibi yazında tercih edilecek ayakkabılara, ayaklarınızı serin tutmasını sağlayan özelliklerde geliştirilir. Böylece yaz mevsiminde de rahatlıkla ayakkabılarınızı kullanabilirsiniz.

Botlar, ayakkabılar ve eldivenlerin dışında ihtiyaç duyulan diğer bütün ürünler, örneğin; kelepçeler, başlıklar, asker çadırları, uyku tulumları gibi çoğu ekipman, küçük birliklerin veya özel harekatların eğitim amacıyla kullanabilmesi için isteklerine bağlı şekilde üretilebilir.