Üniforma ve Botlar İçin Üretim Koşulları

Askeri tekstil denildiğinde her zaman en kaliteli ve dayanıklı ürünlere ihtiyaç vardır. Yıllardır askeri üniforma vb. ürünlerde güvenilir ve tüm ürünler üzerinde üretim yapan firma bulmak zor olmuştur. Raff Military Textile, Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere Afrika ülkeleri, Balkan ülkeleri ve Türki Cumhuriyetler gibi bölgelerde ihracat yaparak öncü firmalar arasında faaliyet göstermektedir.

Kıyafetler ve Aksesuarlar, Üretim Özellikleri

Raff Military Textile, ”Military” olarak bir markalaşmaya sahip olsa da askeri kıyafetlerin yanı sıra polis üniformaları, polis gömlekleri, asker ve polis botları gibi bütün ürünleri, kendi fabrikalarında özenle imal etmektedir. Kaliteli ve güvenilir ürünler üreten Raff Military Textile, askeri üniforma üretiminde kumaşın dayanıklılığına, anti bakteriyel özelliğine dikkat etmektedir. Askeri ayakkabı ve botlarda ise su geçirmez özelliğe, kaymaz tabanlar kullanmaya dikkat etmektedir.

Bot Üretim Özellikleri Nelerdir?

Asker botları daha çok kış mevsiminde tercih edilen ürünlerdir. Mevsim dolayısıyla su geçirmez malzeme kullanılarak üretilir ve daha öncede belirttiğimiz gibi tabanlar da kaymaz ve ortopedik altlıklar kullanılmasına özen gösterilir. Uzun süre giyilmeye dayanıklı ve sağlığa herhangi bir zararı bulunmayan botlar, uygulanan testler neticesinde bu özelliklerini kanıtlamıştır.

Kaliteli malzemeden üretilen botlar, istenilen renklerde olabileceği gibi kamuflaj desenlerle de üretilebilmektedir. Askeri ayakkabı ve botlarda üst kısımlarda inek derisi, termo ve poliüteran taban veya plastik orta taban malzemelerinden yararlanılır. Tercih edilen bu malzemeler ile ayak sağlığı korunmuş ve kaliteli ayakkabılar elde edilmiş olur. Botlarda ayrıca renk özelliklerine de dikkat edilmelidir. Farklı renklerin yanında orijinal kamuflaj desenler uygulanarak üniforma görüntüsünde bozulma olmaması sağlanır.

Diğer Malzemeler ve Aksesuarlar

Asker kıyafetlerinin farklı aksesuarları da Raff Military Textile tarafından üretilebilmektedir. Oldukça ilgi gören bu ürünlerin başında, askeri aksesuarlar, asker şapkaları, kaskları, kar maskeleri, palaskalar, kemerler, kelepçeler, esnek coplar, askeri sırt çantaları, tabanca kılıfı, su matarası, gelmektedir. Ürettiğimiz her üründe olduğu gibi bu ürünlerde ki malzemelerinde kaliteli ve sağlıklı olmasına dikkat edilir.

Bütün askeri aksesuarların işlevleri bakımından sorunsuz olması gerekmektedir bu nedenle teknik şartname temel alınarak üretimleri yapılmalıdır. Malzemenin kalitesi en önemli noktadır. Eldivenler, soğuk bölgelerde bulunan askerler için çok gerekli aksesuarlardır. Elleri uzun süre sıcak tutabilmesi ve herhangi bir sökülme durumumun olmamasına çok dikkat edilmelidir. İki kat kumaş kullanılarak bu özellik güçlendirilebilir. Sökülme durumu olmaması için overlok dikiş yöntemi kullanılmalıdır. Ülkeler arasında çok fazla talep edilen diğer bir ürün, asker çadırlarıdır. En az 5 kişi en yüksek 500 kişilik kapasitelere sahip, asker çadırları bulunmaktadır. Her biri kaliteli ve mevsimsel özelliklere dayanıklı bir şekilde üretilmektedir.